Mitä teemme?

Sen lisäksi, että Sininauhaliitto on noin sadan jäsenyhteisön yhteistyöverkosto, sillä on myös lukuisia päihde- ja järjestötyön kehittämiskohteita. Kehittämisen tavoitteena on parantaa heikoimmassa asemassa olevien ihmisten olosuhteita, vahvistaa päihde- ja järjestökentän ammattilaisten osaamista sekä tuottaa tietoa ja uudenlaista toimintaa.

Sininauhaliiton kehittämistyö on kohdistettu päihde-, peli- ja mielenterveysongelmien kanssa kamppaileville.
Kehittämistyötä tehdään usein yhdessä muiden järjestöjen tai toimijoiden kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat Sininauhaliiton jäsenyhteisöt. Kehittämishankkeet hyödyttävät sekä niiden toimintaedellytyksiä että suomalaista sosiaali- ja terveysalaa.

Sininauhaliitto tekee myös tutkimusta. Liitto kokoaa muun muassa tietoja Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen toiminnan kehittymisestä kristillisen päihdetyön barometreihin.

Sininauhaliiton Arviointipalvelut puolestaan auttaa ja kouluttaa organisaatioita projektien arvioinnissa.

Kategoria: 
Kehittäminen
sadan jäsenyhteisön yhteistyöverkosto, sillä on myös lukuisia päihde- ja järjestötyön kehittämiskohteita. Kehittämisen tavoitteena on parantaa heikoimmassa asemassa olevien ihmisten olosuhteita, vahvistaa päihde- ja järjestökentän ammattilaisten osaamista sekä tuottaa tietoa ja uudenlaista toimintaa.

Sininauhaliiton kehittämistyö on kohdistettu päihde-, peli- ja mielenterveysongelmien kanssa kamppaileville." data-share-imageurl="">