Perheklubi

Jos olet huolissasi päihteiden käytöstä perheessäsi – Tervetuloa Perheklubiin!

Perheklubi on päihteiden ongelmakäytöstä kärsivien perheiden vertaistukiryhmä, jossa tarjotaan tukea samassa ryhmässä sekä päihteitä käyttävälle että hänen läheisilleen.

Perheklubiin voivat tulla mukaan esimerkiksi päihteitä käyttävän puoliso, lapset, vanhemmat tai ystävät. Alle kouluikäisille lapsille järjestetään klubin yhteyteen ikätasoista toimintaa. Osallistuminen ei edellytä koko perheen osallistumista tai itse päihteitä käyttävän osallistumista. Perheklubin jäsenet muodostavat ikään kuin oman perheen, jossa on mahdollisuus puhua luottamuksellisesti ja turvallisesti mieltä askarruttavista asioista.

Ryhmässä on mukana koulutettu tukiohjaaja. - Kokoontumiset pidetään kerran viikossa rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Jokainen tapaaminen kestää 1,5 tuntia.

Tutustu Perheklubin esitteeseen »

 

Perhe on koko lähipiiri

Perhe ymmärretään perheklubitoiminnassa laajasti, siihen kuuluu koko lähipiiri. Jokainen osallistuja tulee ryhmään oman itsensä takia, ei parantamaan tai muuttamaan toista.

Tule mukaan

Uusia klubeja perustetaan ympäri Suomea mm. Jyväskylään, Turkuun, Espooseen, Poriin, Raumalle ja Ilmajoelle. Helsingissä kokoontuu kolme Perheklubia.

Perheklubien paikkakuntakohtaiset tiedot ja kokoontumisajat löydät perheklubin kotisivuilta:
www.perheklubi.fi

Jos asia tavalla tai toisella koskettaa ja kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Ryhmään liitytään ottamalla ensin yhteyttä tukiohjaajiin. Lisätietoja antavat: Eva Kanerva (projektipäällikkö) tai Tarja Hiltunen (lapsi- ja läheistyön koordinaattori).

Perheklubin kotisivut on avattu

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin toimintaamme:
www.perheklubi.fi

Koulutusta

Järjestämme tukiohjaajakoulutusta ja tukiohjaajien valtakunnallisia verkostotapaamisia. Tulevista koulutuksista ilmoitamme kotisivun tapahtumakalenterissa:
Perheklubin tapahtumakalenteri »

Yhteystiedot

Eva Kanerva
projektipäällikkö
perhepsykoterapeutti
Puh. 050 575 9223
eva.kanerva@sininauha.fi

Tarja Hiltunen
läheistyön kehittäjä
Puh. 050 339 3588
tarja.hiltunen@sininauha.fi