Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /var/www/vhosts/49-1/www/includes/bootstrap.inc).

Tieto- ja tukipiste Tiltin Perheklubi

Tiltin Perheklubi on rahapelaajille ja heidän lähipiirilleen tarkoitettu vertaistuellinen ryhmä ongelmallisesta pelaamisesta aiheutuvien haittojen käsittelyyn.

Perheklubiin ovat tervetulleita pelaajat, puolisot, lapset, vanhemmat, sisarukset, muut sukulaiset, ystävät ja työtoverit, yksin tai yhdessä. Lähtökohtana on, että ryhmään osallistutaan oman itsen vuoksi.

Perheklubi muodostuu samankaltaisia kokemuksia jakavista ihmisistä ja koulutetusta tukiohjaajasta.

Vertaisryhmässä pohditaan ja käsitellään erilaisten teemojen kautta ongelmallisen pelaamisen moninaisia vaikutuksia. Toiminta perustuu luottamuksellisuuteen, suvaitsevaisuuteen ja nimettömyyteen.

Lisää tietoa Perheklubitoiminnasta Suomessa >>

Aika: Tapaamiset ovat joka toinen keskiviikko klo 18.30-20. Mukana voi olla itselleen sopivan ajanjakson. Ks. tiedot verkkosivustomme viikkokalenterista.

Paikka: Tieto- ja tukipiste Tiltti, Siltasaarenkatu 12 C, 6.krs, 00530 Helsinki. Kulku Paasivuorenkadun sisäänkäynnistä.

Lisätiedot: Perheklubiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä tukiohjaajaan: Hanna Karmakka-Asare / 040 358 4198 / hanna.karmakka-asare@sininauha.fi

Ajankohta: 
24.01.2018 klo 18:30 - klo 20:00
Sijainti: 
Helsinki